Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 60

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 79
Reteta Toast de creveti si susan - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Postata in ,
Se serveste la:
Fel de mancare:
Ingredients
  • Sos de soia - 1 lingura
  • Ceapa - 1 ceapa verde
  • Creveti - 100 g
  • Maizena (zeamil sau amidon) - 2 linguri
  • Oua - 1 albus
  • Ulei de susan - 4-6 linguri pentru prajit
  • Susan - 4-6 linguri
  • Paine - 4 felii de pancarre (paine pentru toast)
Bucatarie: Timp preparare: 35 minute pentru 4 portii

Antreu tipic bucatariei chinezesti, aceste toast-uri din creveti si susan sunt printre cele mai populare in Occident. Sunt preparate din felii de pancarre ( paine la tava feliata pentru toast) unse cu crema de creveti, invelite in susan si prajite in ulei de susan fierbinte.

Decongelati crevetii ( daca i-ati cumparat congelati) si tocati-i in robotul de bucatarie impreuna cu ceapa verde taiata in bucati, sosul de soia si maizena.

Intre timp bateti albusul de ou spuma si mixati-l in robot alaturi de celelalte ingrediente pana obtineti o compozitie omogena.

Toast de creveti cu susan

Pregatiti painea taind marginile inchise la culoare si ungand fiecare felie cu crema din abundenta. Intr-o farfurie puneti un strat de susan pe care asezati felia de paine cu latura unsa in jos.

Apasati bine in asa fel incat semintele sa se lipeasca de felia de paine. Taiati apoi feliile in 4, formand triunghiuri si prajiti-le pentru 2 minute in wok-ul in care ati incins in prealabil uleiul de susan, asezandu-le pe fata pe care ati aplicat crema si susanul.

Scurgeti bine feliile pe un prosop de hartie pentru a elimina uleiul in exces si serviti toast-urile calde.

 

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Sky Bar Catering –...

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment

Savonella

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment

Chiaroscuro

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Bells

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Bliss Coffee

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment