Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0
Sos ketchup - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Postata in ,
Se serveste la:
Fel de mancare:
Ingredients
  • Zahar - 100 g
  • Otet de vin rosu - 100 ml
  • Ulei de masline - 100 ml
  • Sare - 1 lingurita
  • Dafin - 2 frunze
  • Ceapa - 1 ceapa mica
  • Usturoi - 2 catei
  • Morcovi - 1 bucata
  • Rosii - 800 g pulpa
  • Maizena (zeamil sau amidon) - 1 lingurita
  • Ghimbir - o bucatica mica
  • Telina - 1 tulpina
  • Scortisoara - 1 bucatica de baton
  • Cuisoare - 5 bucati
  • Cimbru - 1 crenguta
  • Mustar - 1 lingurita pulbere
Bucatarie: Timp preparare: 130 minute pentru 12 portii

Sosul ketchup are origin antice si a fost transformat si imbratisat cu placere de catre americani, care l-au facut renumit. A devenit unul din sosurile cele mai utilizate la nivel mondial, in special pentru a condimenta hamburgerul, hot-dog-ul si cartofii prajiti.

Ketchup - faza 1

Tocati fin morcovul, telina, usturoiul si ceapa si inabusiti-le in putin ulei. Adaugati pulpa de rosii, cuisoarele, dafinul, cimbrul, ghimbirul dat prin razatoare si coaceti totul timp de 20 de minute.

Adaugati otetul, zeamilul dizolvat in putina apa, praful de mustar, zaharul si sarea  si mai coaceti o ora la foc mic, adaugand eventual putina apa in caz de nevoie.

Ketchup - faza 2

Trecut acest timp, treceti totul prin masina de tocat rosii pentru a elimina eventualele cojite si mixati apoi bine cu ajutorul robotului.

Ketchup - faza 3

Sosul ketchup poate fi conservat pentru mult timp in frigider. Daca vreti sa il conservati in vid, folosit procedura utilizata pentru conserve: puneti in borcane si fierbeti-le in bain mari pentru 20 de minute.

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Don Nico

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Bliss Coffee

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Antique Cafe

Posted on Aug - 21 - 2012

0 Comment

Dublin Irish Pub

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Queen Caffe

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment