Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 60

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 79
Reteta Sarmale cu carne de porc si miel - Retea speciala pentru masa de Paste - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Postata in
Se serveste la:
Fel de mancare: ,
Ingredients
  • varza
  • ceapa
  • telina
  • usturoi
  • carne de porc
  • miel
  • orez
  • oua
  • sare
  • piper
  • morcovi
  • pasta tomate
Bucatarie: Timp preparare: 60 minute pentru 6 portii

Cu carnea ramasa de la mielul de Paste, puteti prepara sarmale cu carne de porc si miel. O reteta speciala pentru masa de Paste cu care veti impresiona familia sau invitatii.

Ingrediente pentru 6 persoane:

O varza verde

Pentru umplutura:

  • 3 cepe
  • 1 telina
  • 5 catei de usturoi
  • 400 g de carne de porc
  • 100 g miel fiert
  • 2 linguri de orez
  • 2 oua
  • sare si piper

Pentru sos:

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 lingura pasta de tomate

Mod de preparare “Sarmale cu carne de porc si miel „


1. Curatati si tocati marunt ceapa. Tocati marunt si telina. Zdrobiti cateii de usturoi.

2. Desfaceti frunzele de varza si rezervati frunze mari pentru sarmale, in functie de portia pe are doriti sa o serviti.  Acestea se lasa  timp de 10 min intr-o cratita mare cu apa care fierbe, in care s-a adaugat in prealabil si sare.

3. Gatiti restul de frunze de varza in aceeasi apa apoi tocati-le marunt.

4. Intr-o tigaie, se incalzeste un pic de ulei. Caliti ceapa 3 minute, apoi adaugati usturoiul pisat si telina tocata. Adaugati sare si lasati sa fiarba timp de 5 minute. Adauga bucati mici de carne de porc si carenea de miel tocata. Se amesteca bine.

5. Adaugati apoi orez (care da consistenta umpluturii si  amestecati timp de 2 min.

6. Adaugati varza tocata ;  se amesteca bine si se indeparteaza de la foc; apoi se adauga ouale batute.

7. Pentru a face sarmalele,  puneti frunzele mari de varza pe o cârpa curata si adaugati 2 linguri de umplutura in centru. Indoiti foaia de varza pornind din colturi.

8. Pentru sos: se curata si se toaca marunt ceapa. Se curata si se taie morcovii in felii. Se soteaza 5 minute intr-o tigaie mare, cu un pic de ulei. Adaugati apoi pasta de tomate.

9. Asezati cu atentie sarmalele in sos si acoperiti cratita, lasand amestecul sa fiarba timp de 45 minute la foc mediu.

Pofta buna !

 

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Chiaroscuro

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Trattoria del Mondo

Posted on Aug - 14 - 2012

0 Comment

Cafe Cafe

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment

Gepex

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment

Savonella

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment