Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0
Reteta Salata Boeuf - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Ingredients
  • Carne de pui - 500 g piept dezosat
  • Sare - dupa gust
  • Mazare - 300 g
  • Morcovi - 4 marisori
  • Oua - 2 fierte pentru ornat(optional)
  • Cartofi - 1 medie
  • Castraveti - 6 la otet
  • Telina - 4 medii
  • Piper - dupa gust
  • Maioneza - 400 g
  • Mustar - 1 lingura
  • Masline - pentru ornat
  • Porumb - optional o conserva mica
  • Gogosari - 4 la otet
Bucatarie: Timp preparare: 30 minute pentru 6 portii

Salata Boeuf, nelipsita de pe mesele de sarbaatori in orice familie. Fiecare dintre noi o prepara putin altfel…care mai dulce, care mai acrisoara, cu mai multa sau mai putina maioneza, in functie de gustul fiecaruia. Iata un exemplu de reteta de Salata Boeuf!

Spalati pieptul de pui si puneti-l la fiert, la foc potrivit. Cand da in clocot, curatati spuma ce se formaza, puneti putina sare si lasati sa fiarba in continuare, la foc mic, fara sa mai clocoteasca. Acoperiti cu un capac, lasand o mica deschizatura pentru a permite aburului sa iasa.

Intre timp preparati legumele astfel:

Curatati si spalati legumele si zarzavatul si puneti totul la fiert in apa cu putina sare (mazarea din conserva nu se fierbe). Dupa fierbere taiati in cubulete cartofii, morcovii si telina. Taiati in cubulete mici si castraveciorii la otet si gogosarii.

Cand carnea este fiarta, taiaati-o si pe aceasta in cubulete, apoi puneti totul intr-un castron incapator, adaugand si mazarea. Sarati si piperati dupa gust si adaugati o parte din maioneza si o lingura de mustar, apoi amestecati bine totul.

Puneti amestecul obtinut pe un platou si dati-i forma dorita, nivelandu-l cu ajutorul unui cutit cu lama lata sau a unei spatule. Intindeti restul de maioneza peste salata pusa pe platou si ornati dupa bunul plac (cu felii de gogosar, ou fiert, castraveciori, frunze de patrunjel, etc).

Puneti platoul la rece pentru 1-2 ore si serviti apoi cu placere.

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Savonella

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment

Bells

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Sister’s Grill

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

CAFE DU THEATRE

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Royal Garden

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment