Postata in
Se serveste la:
Fel de mancare:
Ingredients
  • Carne de pui - 1 pui intreg
  • Paprika dulce - 1 lingurita
  • Caise - 2 linguri gem
  • Miere - 2 linguri
  • Piper - 1/4 lingurita macinat
  • Mustar - 3 linguri
  • Curry - 1 lingurita
Bucatarie: Timp preparare: 120 minute pentru 6 portii

Puiul poate avea un gust extraordinar, cand este scaldat intr-un sos dulce precum cel format din mustar, miere si gem de caise. Reteta prezentata promite sa va surprinda in mod foarte placut invitatii la masa. Iata cum procedam!

Spalati puiul si taiati-l in bucati mari, apoi presarati-l cu boia de ardei dulce, curry si piper. Asezati bucatile de pui intr-o tava unsa cu ulei sau unt.

Amestecati mustarul si gemul de caise intr-un castronel si turnati compozitia obtinuta peste bucatile de pui. Lasati carnea la marinat timp de o ora sau mai mult daca este posibil.

Dupa marinarea carnii, puneti tava in cuptorul incins in prealabil si lasati sa se coaca timp de o ora,  verificand din cand in cand sa nu se lipeasca puiul.

Cand carnea este frumos rumenita, asezati bucatile de pui pe un platou alaturi de orez cartofi natur sau orice alta garnitura preferati si serviti cu placere.

Puteti realiza aceasta reteta si folosind doar pulpe de pui sau aripioare.

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

WordPress › Error

There has been a critical error on this website.

Learn more about troubleshooting WordPress.