Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0
Reteta Prajitura cu morcovi - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Ingredients
  • Faina - 170 g
  • Zahar pudra - pentru ornat
  • Ulei de floarea soarelui - 100 ml
  • Lamaie - coaja rasa de la 1 fruct
  • Morcovi - o cana de morcov ras
  • Apa mineral - 100 ml
  • Scortisoara - praf 1 lingurita
  • Nuci - 1 cana nuci pisate
  • Praf de copt - 1 plic
Bucatarie: Timp preparare: 45 minute pentru 10 portii

Un dulce de post, usor de realizat, fin si plin de vitamina A. Prajitura cu morcovi, va va indulci zilele de post si ii va incanta atat pe cei mari cat si pe cei mici.

Incepeti prin a spala, curata si da prin razatoarea mica morcovii. Puneti morcovul ras intr-un vas incapator in care adaugati apa minerala, uleiul si coaja rasa de lamaie. Separat amestecati faina cu praful de copt. Incorporati faina, putin cate putin in compozitia obtinuta anterios, avand grija sa nu se formeze cocoloase. La final adaugati scortisoara si amestecati bine. Trebuie sa obtineti o compozitiemoale precum cea de chec. Ungeti o tava cu ulei, apoi tapetati-o cu faina. Turnati aluatul in tava, uniform, iar deasupra adaugati nuca pisata. Coaceti prajitura in cuptorul incins in prealabil la 180oC pentru 30 de minute. Trecut acest timp, scoateti tava din cuptor, lasati sa se raceasca, presarati prajitura cu zahat pudra vanilat si serviti.

Pentru a da un plus de culoare, puteti adauga o lingura de cacao in putina compozitie pe care sa o amesteati in tava inainte de a o baga la cuptor si a pune nucile, obtinand astfel un efect marmorat al prajiturii.

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Insomnia Cafe

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Barocco Bar

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment

Antique Cafe

Posted on Aug - 21 - 2012

0 Comment

Chiaroscuro

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Bells

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment