Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0
Reteta Prajitura cu miere si vin - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Ingredients
  • Faina - 450 g
  • Vin rosu - 150 ml
  • Ulei de floarea soarelui - 150 ml
  • Lamaie - 2 linguri suc
  • Portocale - coaja rasa de la 1 fruct
  • Scortisoara - 1 lingurita
  • Cuisoare - 6 bucati
  • Miere - 150 ml (o cana)
  • Praf de copt - 1 plic
Bucatarie: Timp preparare: 15 minute pentru 10 portii

O prajitura usoara si gustoasa penztru zilele de post, sau pentru vegetarieni.

Intr-un recipient incapator amestecati vinul, mierea si uleiul. Adaugati apoi coaja rasa de portocale, cuisoarele si scortisoara.

Intr-o cescuta stingeti praful de copt cu zeama de lamaie, apoi adaugati-l in vas alaturi de celelalte ingrediente.

Amestecati bine si incepeti sa incorporati faina, putin cate putin, amestecand continuu.

Intr-o tava de cuptor tapetata cu putin ulei si faina, puneti aluatul obtinut si puneti tava in cuptorul incins in prealabil la 200oC pentru o ora.

Trecut acest timp, scoateti tava din cuptor, lasati sa se raceasca, apoi pudrati prajijtura cu zahar pudra. Taiati-o in patrate sau romburi, asezati-o pe un platou si serviti-o cu placere alaturi de o ceasca de ceai cald sau ca atare.

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Don Nico

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Cafea cu Lapte

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Barocco Bar

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment

Vialux

Posted on Aug - 27 - 2012

0 Comment

Antique Cafe

Posted on Aug - 21 - 2012

0 Comment