Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0
Piept de porc crocant - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Postata in
Se serveste la:
Fel de mancare:
Ingredients
  • Suc de rosii - pasta 3 linguri
  • Carne de porc - 700 g piept de porc
  • Ulei de floarea soarelui - 2 linguri
  • Sare - dup gust
  • Miere - 3 linguri
  • Piper - dupa gust
  • Cimbru - 1 lingurita
Bucatarie: Timp preparare: 65 minute pentru 4 portii

Ce este o masa de Craciun fara o bucatica de carnita de porc, rumena, suculenta, dulce si cu parfum ametitor? Iata mai jos o reteta usor de preparat, gustoasa si care cu siguranta ii va incanta pe musafirii dumneavoasta. Nu va mirati daca vi sa va cere un repetir…

Spalati si stergeti cu un prosop de hartie pieptul de porc, apoi intepati-l cu o furculita din loc in loc.

Intr-un vas amestecati bine mierea, pasta de rosii, uleiul, cimbrul, sarea si piperul.

Puneti pieptul de porc intr-o tava si ungeti-l cu amestecul facut mai devreme, apoi puneti-l la cuptor, la foc mic timp de circa o ora. Din cand in cand, scoateti pieptul de porc si stropiti-l cu sosul format in tava. Cand carnea este facuta ( se probeaza cu o furculita) si devine crocanta, scoateti tava de la cuptor si taiati pieptul de porc in felii. Asezati-l pe un platou, impreuna cu sosul si garnitura dumneavoastra preferata ( orez, cartofi, ciuperci…in functie de gusturi) si serviti-l alaturi de o salata bogata, preferabil de andive.

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Sister’s Grill

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Dublin Irish Pub

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Barocco Bar

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment

Bourbon

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Trattoria del Mondo

Posted on Aug - 14 - 2012

0 Comment