Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 60

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 79
Reteta Oua marmorate - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Postata in
Se serveste la:
Fel de mancare:
Ingredients
  • ouă, cât de multe doriţi să vopsiţi
  • vopsea de ouă sau colorant (alimentar)
Bucatarie: Timp preparare: 20 minute pentru nelimitat portii

Faceţi o gaură mică în coaja oului, cu un ac subţire, la bază. Astfel, se înlătură aerul dintre coaja de ou şi membrană, permiţând oului să fiarbă într-o formă rotundă. După ce sunt înţepate, ouăle se pun la fiert într-o cratiţă adâncă, în apă rece, cât să le cuprindă bine, la foc mediu. Când apa dă în clocot, se ia cratiţa de pe foc, se acoperă cu un capac sau cu o farfurie, şi se mai lasă în apă, 15-20 minute.

Când încă sunt călduţe, ouăle se scot din cratiţă. Se ia o lingură de lemn şi se loveşte uşor cu ea coaja ouălor, până se crapă uşor, pe toată suprafaţa.

Când suficient de crăpate, se pun în apă rece cu vopsea sau colorant, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se lasă 20-60 minute, în funcţie de calitatea şi felul vopselei/colorantului.

Când sunt gata, se scot din apă şi se aşază pe un prosop uscat / de hârtie. După ce s-au scurs, se curăţă de coajă. Se servesc ca atare, la masa de Paşte, sau se taie şi se folosesc în diverse reţete de ouă umplute.

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Don Nico

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Gepex

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment

Sky Bar Catering –...

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment

Queen Caffe

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment

Bliss Coffee

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment