- 2-4 coaste de miel
- 150 g fistic
- 1 lingura mustar
- 2 linguri de ulei
- 40 g pesmet
- 8 frunze de menta
Prima incercare de a pregati un meniu de Paste frantuzesc ? Reteta frantuzeasca “ Miel in crusta de fistic si menta” este o idee originala si gustoasa pentru masa de Paste.
Ingrediente pentru 2 persoane:
• 2 – 4 coaste de miel
• 150 g fistic
• 1 lingura mustar
• 2 linguri de ulei
• 40 g pesmet
• 8 frunze de menta
Mod de preparare “Miel in crusta de fistic si menta” :
1. Gatiti bucatile de carne de miel 15 minute in cuptorul preincalzit, la 200 ° C.
2. Intre timp, decojiti fisticul. Amestecati-l cu mustar, ulei, pesmet si frunze de menta.
3. Scoate-ti mielul din cuptor si lasati-l sa se raceasca timp de 15 minute. Cu o perie speciala ungeti mielul cu pasta de fistic.
4. Adaugati iar bucatile de miel in cuptorul preincalzit, la 200 ° C, timp de 10 minute.
Mod de servire :
Se serveste cu legume de primavara (sparanghel, fasole, mazare), doar fierte si servite cu putin ulei de masline.
Lasa un comentariu