Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 60

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 79
Reteta Macrou umplut cu legume la cuptor - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Postata in
Se serveste la:
Fel de mancare:
Ingredients
  • Suc de rosii - 3 lingurite bullion
  • Paprika dulce - 1 varf de lingurita
  • Ulei de floarea soarelui - 3 linguri
  • Sare - dupa gust
  • Rozmarin - macinat 1 varf de cutit
  • Usturoi - 1 catel
  • Morcovi - 1 mic
  • Peste - macrou 6 bucati
  • Praz - 2 mici
Bucatarie: Timp preparare: 100 minute pentru 6 portii

Va este pofta de peste sau este zi de dezlegare la peste? Iata o reteta usoara si foarte gustosa. Ca sa nu mai spunem ca pestele este foarte sanatos atat pentru adulti cat si pentru copii.

In primul rand curatati pestele, daca nu l-ati cumparat gara eviscerat si curatat de solzi. Spalaati-l si uscati-l bine cu ajutorul unul prosop de bucatarie din hartie. Presarati-l cu sare si lasati-l aproximativ o ora la frigider. Intre timp spalati, curatati si tocati marunt legumele (morcovul, prazul si usturoiul), apoi condimetati-le cu sare, piper, rozmarin, cimbru si boia dulce. Amestecati legumele cu bulionul.

Scoateti pestele, ungeti-l cu ulei atat pe interior cat si pe exterior si presarati-l cu condimente pentru peste.

Intr-un vas pentru cuptor, intindeti folie de aluminiu cu marginile ridicate spre gura vasului si ungeti-o cu putin ulei. Umpleti pestele cu legumele condimentate si amestecate cu bulion si puneti-l in tava si acoperiti cu alta folie, invelindu-l bine si ruland marginile foliei in interior pentru a sigila cat mai bine continutul.

Puneti pestele la cuptor pebntru circa 30 de minute. Trecut acest timp, scoateti folia de aluminiu de deasupra si mai lasati inca 10 minute la cuptor pentru a se rumeni.

Serviti pestele umplutu cu legume cald, insotit de cartofi natur sau orez condimentat.

 

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Chiaroscuro

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

PIzzeria Coccinella

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Cafea cu Lapte

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Bliss Coffee

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Cafe Cafe

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment