Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 60

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 79
Reteta Jambon fiert in vin - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Postata in
Se serveste la: , ,
Fel de mancare:
Ingredients
  • Vin alb - 3 l
  • Carne de porc - 1 pulpa spate
  • Dafin - 2 frunze
  • Usturoi - 1 capatana
  • Piper - pulbere+1 lingura boabe
  • Ienibahar - 1 lingura
Bucatarie: Timp preparare: 180 minute pentru 20+ portii

Un aperitiv gustos si parfumat, ideal pentru sarbatori.

Dezosati pulpa de porc si radeti bine soricul pentru ca acesta sa fie cat mai alb si curat, apoi spalati-o cu apa rece.

Sarati si piperati carnea, apoi puneti-o la fiert in apa calda in care ati adaugat in prealabil usturoiul, dafinul, ienibaharul si boabele de piper. Apa trebuei sa acopere carnea in totalitate.

Fierbeti totul la foc mic pana cand apa scade cu 2 degete sub nivelul initial, apoi adaugaati vinul si lasati sa fiarba la foc domol inca 2 ore.

Trecut acest timp, lasati sa se raceasca in vasul in care ati preparat carnea pana in acest moment.

Cand carnea s-a racit, scoateti-o si strangeti-o bine, dandu-i forma pe care a avut-o initial. Legati-o cu o sfoara subtire si lasati-o in curent de aer pentru a se usca.

Pentru a-l pastra mai bine, tineti jambonul o zi la fum.

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Vialux

Posted on Aug - 27 - 2012

0 Comment

Liquid Pub

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Savonella

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment

Osteria Roma

Posted on Aug - 16 - 2012

0 Comment

Allegro Pizza

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment