Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0
Reteta Ineluse de ceapa pane - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Postata in
Se serveste la:
Fel de mancare: ,
Ingredients
  • Faina - 90 g
  • Ulei de floarea soarelui - pentru prajit
  • Ulei de masline - 1 lingurita
  • Sare - dupa gust
  • Ceapa - 2 mari
  • Oua - 1 bucata
  • Lapte - 100 ml
  • Praf de copt - 1/2 lingurita
Bucatarie: Timp preparare: 40 minute pentru 4 portii

Inelele de ceapa pane, o garnitura rustica si apetisanta se pot servi fie ca si gustare, ori la un aperitiv alaturi de salamuri si branzeturi, sau ca si garnitura insotind felurile de mancare pe baza de carne.

Ineluse de ceapa pane - faza 1

In primul rand preparati maiaua (1): cerneti faina cu praful de copt intr-un vas (2), apoi adaugati oul (3).

Ineluse de ceapa pane - faza 2

Turnati si laptele (4) si uleiul de masline (5) si amestecati bine ajutandu-va de un tel pana veti obtine o compozitie omogena si pufoasa (6). Acoperiti vasul cu folie de bucatarie si lasati totul sa se odihneasca timp de 30 de minute.

Ineluse de ceapa pane - faza 3

Intre timp curatati ceapa si taiati-o in felii groase de circa 1 cm. Desfaceti inelele cu grija sa nu le rupeti (7).

Incalziti uleiul intr-o tigaie antiaderenta. Adaugati in maia putina sare si dati inele prin ea (8), dupa care prajiti-le pana ca capata o culoare aurie (9). Scoateti inele cand sunt coapte pe un prosop de bucatarie din hartie pentru a elimina uleiul in exces si serviti imediat.

Daca doriti sa dati putina savoare in plus, puteti condimenta maiaua cu putina paprika, coriandru sau patrunjel tocat fin.

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Sister’s Grill

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Allegro Pizza

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Cafea cu Lapte

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Trattoria del Mondo

Posted on Aug - 14 - 2012

0 Comment

Savonella

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment