Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 60

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 79
Reteta Hamburgeri - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Postata in ,
Se serveste la:
Fel de mancare:
Ingredients
  • Carne de vita - 700 g toccata
  • Sare - dupa gust
  • Oregano - 1/2 lingurita
  • Patrunjel - 1/2lingurita tocat fin
  • Castraveti murati - pentru servit
  • Oua - 1 ou
  • Piper - dupa gust
  • Parmezan ras - 3 linguri
  • Maioneza - pentru servit
  • Ketchup - pentru servit
  • Pesmet - 2 linguri
  • Lapte - 1 lingura
  • Chifle pentru hamburger - 8 chifle
Bucatarie: Timp preparare: 30 minute pentru 8 portii

O alternativa sanatoasa, fara E-uri si conservanti, facuta chiar acasa, repede si usor. La pranz, cina sau ca o simpla gustare, inlocuieste cu succes hamburgerii de la fast-food-uri.

Intr-un vas, amestecati carnea tocata, laptele, pesmetul, oul, parmezanul si condimentele. Amalgamati bine totul, pana obtineti o compozitie omogena. Este recomandabil ca jumatate din carnea tocata sa o tocati de 2 ori, pentru a obtine hamburgeri mai fragezi. Pentru a toca carnea, folositi o masina de tocat carne manuala, potrivita pentru utilizarea in gospodarie.

Odata obtinuta compozitia, impartiti-o in 8 parti egale de circa 100 g fiecare si formati bile pe care cu ajutorul unui cutit cu lama lata le aplatizati pe un fund.

Incingeti bine gratarul, apoi puneti hamburgerii la copt. Nu adaugati ulei! Lasati hamburgerii sa se coaca pe o parte, apoi intoarceti-i pe cealalta si aplatizati-i usor cu spatula.

Cand sunt copti, scoateti-i pe o farfurie si serviti-i alaturi de chifle pentru hamburgeriketchupmaioneza sau tzatziki si castraveciori murati.

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

CAFE DU THEATRE

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Chiaroscuro

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Trattoria del Mondo

Posted on Aug - 14 - 2012

0 Comment

Gepex

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment

Barocco Bar

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment