Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 60

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 79
Reteta Fursecuri de post din fulgi de ovaz si migdale - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Ingredients
  • Faina - 50 g
  • Zahar - 80 g
  • Ovaz - 100 g fulgi
  • Ulei de masline - 40 g
  • Lamaie - 2 linguri suc
  • Portocale - 50 ml suc
  • Scortisoara - dupa gust
  • Miere - 40 g
  • Migdale - 90 g
Bucatarie: Timp preparare: 30 minute pentru 10 portii

Fursecurile de post din fulgi de ovaz si migdale sunt foarte usor de preparat, gustoase si foarte aratoase, fiind ideale in cazul in care aveti musafiri si vreti sa ii serviti cu ceva alaturi de o cafea sau pentru cei mici cand au chef de rontait ceva dulce. Iata cum procedam!

Macinati marunt fulgii de ovaz in masina de cafea sau robotul de bucatarie. Macinati, dar putin mai grosolan si migdalele. Amestecati fulgii de ovaz, migdalele, faina si zaharul si adaugati pe rand sucul de lamaie, mierea, uleiul de masline, scortisoara si sucul de portocale. Framantati totul bine pana obtineti un aluat omogen. Din acest aluat formati bilute de marimea unei alune, apoi aplatizati-le putin ajutandu-va de fundul unui pahar. Puneti discurile formate in tava de cuptor, tapetata in prealabil cu hartie pentru copt, apoi puneti tava in cuptorul incins la 180oC. Coaceti fursecurile timp de 14-15 minute. Trecut acest timp scoateti tava din cuptor, lasati fursecurile sa se raceasca putin si puneti-le apoi pe un platou.

 

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Royal Garden

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

CAFE DU THEATRE

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Insomnia Cafe

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Olive Garden

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Bells

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment