Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 60

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 79
Reteta Friptura de curcan cu ciuperci la cuptor - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Postata in
Se serveste la:
Fel de mancare:
Ingredients
  • Vin - 1 pahar alb demidulce
  • Ulei de masline - 2 linguri
  • Sare - dupa gust
  • Dafin - 1 frunza
  • Busuioc - 1/2 lingurita
  • Oregano - 1/2 lingurita
  • Morcovi - 2 medii
  • Cartofi - 4 medii
  • Ardei - 1 mare
  • Piper - un varf de cutit
  • Carne de curca - 700 g pulpa dezosata
  • Maghiran - 1/2 lingurita
Bucatarie: Timp preparare: 120 minute pentru 6 portii

Usor de preparat, dietetica si foarte parfumata, friptura de curcan cu ciuperci la cuptor este ideala pentru o zi festiva sau pentru o duminica cu toti cei dragi alaturi. Combinatia dintre carnea delicata, condimentele parfumate, legumele asortate si vinul ce inunda toata abundenta de arome va incanta orice degustator.

Friptura de curcan cu ciuperci la cuptor - faza 1

 

Incepeti prin spalarea carnii si taierea ei in bucati medii. Puneti-o intr-un vas cu un pahar de vin alb, demidulce, oregano, busuioc, maghiran, o frunza de dafin, sare si piper si lasati totul la rece timp de aproximativ o ora (1). Intre timp curatati si taiati morcovii rondele, ciupercile in jumatati si ardeiul in fasii subtiri (2). Curatati  cartofii si taiatii in felii groase. Intr-o tava sau un vas pentru cuptor, puneti doua linguri de ulei de masline si adaugati legumele si carnea tinuta la bait cu tot cu sucul ei (3).

Friptura de curcan cu ciuperci la cuptor - faza 2

Puneti si o ceasca de apa in vas, apoi dati la cuptor cu capac sau acoperit cu folie de aluminiu pentru 30 de minute. Trecut acest timp, luati folia sau capacul si lasati sa se coaca descoperit pentru inca 20 de minute circa (4). Serviti cald, alaturi de garnitura preferata (5).

 

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Queen Caffe

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment

Antique Cafe

Posted on Aug - 21 - 2012

0 Comment

Allegro Pizza

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Cafe Cafe

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment

Don Nico

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment