Postata in
Se serveste la:
Fel de mancare:
Ingredients
  • 500 g ficat
  • 6 oua fierte
  • 8 oua crude
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Bucatarie: Timp preparare: 45 minute pentru 8 portii

Preapra drob de pui mozaic de la Cooking.Ro, o reteta de drob cu bucati mari de ou fiert.

  • Tocam marunt frunzele de ceapa si usturoi, mararul si patrunjelul.
  • Fierbem ficatul, il lasam sa se raceasca apoi il taiem cubulete. Daca doriti ficatul de pui il puteti innabusi in putin ulei. Ouale le fierbem, le curatam si le taiem bucati. Le punem in bol peste verdeturi.
  • Batem usor ouale si le punem peste celelalte ingrediente. Adaugam sare si piper dupa gust si amestecam cu grija sa nu sfaramam ouale.
  • Turnam compozitia in tava de chec unsa cu putin ulei.
  • Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se rumeneasca.
  • Lasam sa se raceasca si apoi taiem felii.

Sfat:

Nu il lasati la cuptor mai mult decat trebuie fiindca va deveni uscat si innecacios.

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Cum sa obtii cele...

Posted on Aug - 21 - 2016

0 Comment

3 retete de cocktailuri...

Posted on Feb - 9 - 2016

0 Comment

Aranjarea mesei la zilele...

Posted on Sep - 4 - 2015

0 Comment

Retete de prajituri rapide

Posted on Jan - 23 - 2015

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Vialux

Posted on Aug - 27 - 2012

0 Comment

Bells

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

CAFE DU THEATRE

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Bourbon

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

PIzzeria Coccinella

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment