Postata in
Se serveste la:
Fel de mancare:
Ingredients
  • Blat pentru pizza - 200 g
  • Crenvusti - 4 bucati
Bucatarie: Timp preparare: 15 minute pentru 4 portii

Un aperitiv interesant, usor de facut si care va va fascina musafirii fie ei adulti dar mai ales copii.

Crenvusti in aluat - faza 1

Pentru prepararea crenvustilor in aluat, incepeti prin dividerea aluatului pentru pizza in bucati de 50 g fiecare (1), pe care le intindeti in foi subtiri, dreptunghiulare (2), care sa poata imbraca complet crenvustii. Taiati marginile foilor cu un cutit pentru a obtine dreptunghiuri cu laturi uniforme (3).

Crenvusti in aluat - faza 2

Asezati crenvustii in centrul dreptunghiurilor de aluatul de pizza (4) si impachetati-i bine (5-6).

Crenvusti in aluat - faza 3

Indepartati excesul de aluat de pe margini (7) si cu un cutit cu lama ascutita crestati aluatul usor (8). Procedati astfel cu toti crenvustii (9). Incingeti cuptorul la 200oC. Tapetati o tava cu haitie pentru cuptor si puneti crenvustii in tava, la cuptor pentru circa 10 minute. Trecut acest timp, scoateti tava din cuptor si serviti crenvustii in aluat calzi.

Puteti realiza aceasta reteta inlocuind aluatul pentru pizza cu foietaj si urmand aceeasi pasi.

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Miel in crusta de fistic si menta – Meniu de Paste frantuzesc

Miel in crusta de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Cum sa cumperi o...

Posted on Oct - 6 - 2014

0 Comment

Cum alegi, sa cureti...

Posted on Sep - 30 - 2014

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Liquid Pub

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Gepex

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment

Queen Caffe

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment

Allegro Pizza

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Bourbon

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment