Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 60

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 79
Reteta Cocktail Pina colada - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Ingredients
  • Ananas - 100 ml suc+1 felie medie
  • Cirese - 2 pentru decor
  • Lapte de cocos - 40 ml
  • Rom alb - 60 ml
Bucatarie: Timp preparare: 5 minute pentru 1 portii

Pina colada este un long drink pe baza de rom alb, suc de ananas si lapte de cocos. Este un cocktail dulce, parfumat, racoritor si foarte gustos, fapt pentru care se numara printre cocktail-urile cele mai indragite de femei. In ce priveste originile acestui cocktail exista 2 versiuni: prima marturie al unui cocktail pe baza de rom alb, cocos si ananas este data de New York Times in 1950, care il definea ca fiind un cocktail cubanez. O alta versiune insa, descrie pina colada ca fiind un cocktail portorican, inventat in 1963 in San Juan de Don Ramon Portas Mingot, unde si astazi exista o inscriprie in marmura ce comemoreaza inventia acestui long drink.

Curatati ananasul, iara din felia ce o veti folosi pentru pina colada pastrati un sfert pe care il veti tine deoparte pentru a decora paharul. Ce va ramane din felie taiati in cuburi pe care le veti pune intr-un blender impreuna cu sucul de ananas, laptele de cocos si romul alb. Adaugati cuburi de gheata (5-6) si mixati bine. Varsati pina colada intr-un pahar decorat cu felia de anans pastrata anterior si cele 2 cirese. Adaugati un pai larg si serviti cu placere.

Daca preferati cocktail-urile mai dulci, adaugati in blender si 1-2 lingurite de sirop de zahar.

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Antique Cafe

Posted on Aug - 21 - 2012

0 Comment

Vialux

Posted on Aug - 27 - 2012

0 Comment

Insomnia Cafe

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Sky Bar Catering –...

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment

Don Nico

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment