Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0
Reteta Ciorba de salata - reteta ardeleneasca de post - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Postata in , ,
Se serveste la:
Fel de mancare:
Ingredients
  • Faina - 2 linguri
  • Suc de rosii - 3 linguri bullion
  • Otet de tarhon - dupa gust
  • Ulei de floarea soarelui - 4 linguri
  • Sare - dupa gust
  • Patrunjel - radacina 2 bucati
  • Marar - 1 legatura
  • Ceapa - 1 mare
  • Usturoi - 1 capatana
  • Morcovi - 2 bucati
  • Piper - dupa gust
  • Salata verde - 2 bucati
Bucatarie: Timp preparare: 30 minute pentru 6 portii

O reteta ardeleneasca, usor de preparat pentru perioadele de post. Gustoasa calda in perioadele reci si racoritoare daca este servita rece in zilele toride de vara.

In primul rand puneti 2,5 l de apa la fiert cu putina sare si piper. Curatati legumele si tocatile cubulete, apoi puneti-le la fiert in apa clocotita. Cand legumele sunt bine fierte, adaugati salata taiata, mararul si condimente pentru legume. Potriviti de sare si piper daca este cazul si lasati totul sa fiarba la foc domol timp de 10 minute. Separat, intr-o tigaie antiaderenta, incalziti uleiul si adaugati bulionul, pe care il caliti putin. Apoi, adaugati faina si amestecati bine cu tigaia pe foc mic, fiind atenti sa nu se arda. Stingeti bulionul cu apa calda (sau apa de la legumele ce fierb), apoi puneti totul in oala in care fierb legumele si salata. Continuati fierberea pentru inca 5-6 minute, apoi adaugati otetul de tarhon dupa gust si serviti cu placere.

Cand nu este post puteti adauga si bucatele de costita afumata.

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Dublin Irish Pub

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Sky Bar Catering –...

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment

Bliss Coffee

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Chiaroscuro

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Gepex

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment