Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0
Reteta Chiftele cu dovlecei - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Ingredients
  • Faina - 60 g(6 lilnguri)
  • Ulei de floarea soarelui - pentru prajit
  • Sare - dupa gust
  • Patrunjel - 10 g
  • Usturoi - 2 catei
  • Dovlecei - 3 medii
  • Piper - un varf de cutit
  • Pesmet - 4-5 linguri
Bucatarie: Timp preparare: 90 minute pentru 4 portii

Iata, pentru cei care postesc precum si pentru vegetarieni o reteta usor de preparat si foarte gustoasa, chiftele cu dovlecei.

In primul rand se curata dovleceii de coaja, apoi se dau prin razatoare. Sarati putin dovleceii si lasati-i la scurs intr-o strecuratoare pentru circa o ora.

Stoarceti zeama in exces, apoi frecati pulpa de dovlecei cu piper, usturoil pisat si patrunjelul proaspat tocat. Daca este nevoie mai adaugati putina sare. Amestecati bine ingredientele adaugand putin pesmet pentru a lega compozitia.

Formati din compozitia astfel obtinuta bile pe care le veti aplatiza intre palme. Dati chiftelutele prin faina si ermet, apoi puneti-le la prajit in ulei de floarea soarelui incins, intorcandu-le pe ambele parti, pana ce obtin o culoare aurie.

Cand sunt coapte, scoateti piftelutele pe prosoape de bucatarie pentru a elimina uleiul in exces si serviti-le calde alaturi de cartofi natur sau garnitura preferata.

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Don Nico

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Barocco Bar

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment

Sky Bar Catering –...

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment

Bells

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Queen Caffe

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment