Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0
Reteta Chifle pentru hamburgeri - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Postata in
Se serveste la:
Fel de mancare:
Ingredients
  • Faina - 800 g
  • Zahar - 50 g
  • Sare - 10 g
  • Unt - 50 g
  • Oua - 1 ou
  • Susan - 2 linguri cca
  • Lapte - 300 ml
Bucatarie: Timp preparare: 90 minute pentru 10 portii

Va cer copii hamburgeri sau va e pofta din cand in cand si nu aveti incredere in produsele gasite in fast-food-uri sau la MC? Iata o reteta usoara de chifle pentru hamburgeri. Aluatul pufos si putin dulceag, in combinatie cu susanul rumenit este ideal pentru a servi un hamburger facut in casa, fara E-uri si conservanti, sau pentru a-l servi alaturi de o cana de lapte cald dimineata, la micul dejun.

Intr-un vas incapator, puneti faina amestecata cu sarea. Faceti un loc la mijloc in care turnati incet laptele caldut amestecat cu drojdia si zaharul. Adaugati si oul si untul la temperatura camerei si framantati bine pana ce obtineti un aluat elastic.

Lasati aluatul sa creasca timp de circa 30 de minute, pana ce isi dubleaza volumul, apoi impartiti-l in 8-10 portii egale. Formati painite din aceste portii si puneti-le in tava tapetata cu hartie pentru cuptor. Ungeti chiflele cu un penson inmuiat in apa, presarati-le cu susan si lasati-le sa creasca inca 30 de minute.

Incingeti in acest timp cuptorul si coaceti chiflele pentru circa 25-30 de minute, pana ce se rumenesc frumos. Cand sunt coapte (faceti proba cu scobitoarea), scoateti tava din cuptor si acoperiti-o cu un prosop curat. Lasati chiflele sa se racoreasca, apoi serviti-le impreuna cu hamburgerii sau inloc de paine.

Pentru a pastra chiflele proapete mai multe zile, cand se racesc, puneti-le in pungi de plastic inchise bine. Pastrate astfel, chiflele raman proaspete, fara sa se usuce 2-3 zile.

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Chiaroscuro

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Olive Garden

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Cafe Cafe

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment

Bells

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Cafea cu Lapte

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment