Ingredients
  • Faina - 3 linguri
  • Sare - dupa gust
  • Oua - 5 bucati
  • Prosciutto cotto - sau alta sunca 300 g
  • Piper - dupa gust
  • Smantana - 3 linguri
  • Branza - 300 g cas sau telemea
Bucatarie: Timp preparare: 45 minute pentru 10+ portii

Un aperitiv deosebit pentru ocazii deosebite. Checul aperitiv, usor de preparat si foarte gustos este cu siguranta reteta care va fi de mare folos in zilele de sarbatoare sau cand aveti musafiri.

Taiati sunca in cubulete si faramitati branza. Puneti intr-un vas incapator, faina, smantana, sunca, branza si un ou, adaugati sare si piper dupa gust si amestecati bine. Cele 4 oua ramase fierbeti-le tari.

Tapetati o tava de chec cu faina si turnati in ea jumaate din compozitie. Puneti oulele usor, apoi turnati incet si cealalta jumatate de compozitie.

Puneti tava in cuptorul incins in prealabil, timp de 20-25 de minute. Lasati sa se raceasca, apoi serviti checul aperitiv pe un platou ornat dupa bunul plac.

La aceasta reteta puteti adauga pentru un pus de savoare si culoare, gogosari la otet taiati cubulete sau masline, in functie de preferinte.

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Miel in crusta de fistic si menta – Meniu de Paste frantuzesc

Miel in crusta de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Masina de paine pentru...

Posted on Dec - 2 - 2014

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Liquid Pub

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Bliss Coffee

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Sister’s Grill

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Allegro Pizza

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Insomnia Cafe

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment