Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 60

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 79
Reteta Cannelloni cu ragu - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Postata in
Se serveste la:
Fel de mancare: ,
Ingredients
  • Suc de rosii - 3-4 linguri
  • Busuioc - 1/2 lingurita
  • Peste - 1 pachet-cannelloni
  • Parmezan - 40 g
  • Sos Bechameil - 1/2 portie
  • Ragu alla Bolognese - 1 portie
Bucatarie: Timp preparare: 210 minute pentru 8 portii

Cannelloni cu ragu, pentru amatorii de paste, este unul dintre felurile de mancare preferate, precum lasagna, sau pasta al ragu. Ideal pentru o masa de duminica, in familie sau in zilele cand asteptati musafiri, acest fel de mancare va incanta pe fiecare participant, fie el mai mic sau mai mare, mai mult sau mai putin pofticios.

Preparati ragu-ul urmand pasii din reteta. Lasati-l sa se raceasca, timp in care pregatiti sosul Bechameil (vedeti reteta aici).

Umpleti tuburile de cannelloni cu ajutorul unei lingurite alternativ, o lingurita de ragu si jumatate de lingurita de Bechamel.

Intr-o tava antiaderenta, puneti putin Bechameil si o lingura de sos de rosii, apoi asezati cannelloni. Turnati restul de Bechameil deasupra, 2 linguri e sos de rosii, putin busuic, pulverizati parmezan din abundenta si dati tava la cuptor (cuptorul trebuie sa fie incins in prealabil) pentru circa 30-40 de minute, in functie de cuptor.

Trecut acest timp, scoateti tava din cuptor, lasati putin sa se racasca si ….. Pofta buna!

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

CAFE DU THEATRE

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Trattoria del Mondo

Posted on Aug - 14 - 2012

0 Comment

Bliss Coffee

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Gepex

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment

The Mind

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment