Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0
Reteta Biscuiti Trandafirii desertului - CooKing.Ro

Warning: Use of undefined constant this_post_id - assumed 'this_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/themes/Zylyz/single-recipes.php on line 19
Postata in
Se serveste la:
Fel de mancare:
Ingredients
  • Faina - 125g
  • Zahar - 150 g
  • Sare - 1 varf de cutit
  • Unt - 180 g
  • Oua - 2 medii
  • Praf de copt - 1 plic
  • Migdale - faina 125 g
  • Fulgi de fulgi - 100 g+ pentru decor
  • Vanilie - zahar vanilat 1 plic
Bucatarie: Timp preparare: 45 minute pentru 8 portii

Trandafirii desertului sunt dulciuri frumoase si gustoase: un mixt perfect intre biscuiti si cereale, ideale pentru un mic dejun dulce sau o gustare apetisanta. Sunt suficiente cateva ingrediente simpre si foarte putin timp pentru a realiza aceste mici delicii care ii vor bucura atat pe cei mari cat si pe cei mici. Trandafirii desertului, isi iau numele de la acele formatiuni minerale ce se formeaza in zonele cu climat desertic, cu care seamana atat de bine.

Biscuiti trandafirii desertului - faza 1

Pentru a prepara trandafirii desertului, incepeti prin a taia untul in cuburi si a-l lasa sa se inmoaie la temperatura camerei, apoi frecati-l cu zaharul, sarea si zaharul vanilat (1) pana ce obtineti o crema omogena, deschisa la culoare si spumoasa. Continuand sa amestecati energic, adaugati oule, unul cate unul (2), apoi faina de migdale (3).

Biscuiti trandafirii desertului - faza 2

Adaugati si faina cernuta in prealabil, impreuna cu praful de copt (4), amestecand cu o lingura de lemn si adaugati si 100 g de fulgi de porumb. Luati o lingurita din compozitie si rostogoliti-o intr-un vas in care ati pus cereale ( fulgi de porumb). Presati fulgi pe compozitia de biscuti pentru a se lipi si puneti-o intr-o tava tapetata cu hartie de cuptor, la o distanta de circa 4-5 cm unul de celalalt (6).

Puneti tava in cuptorul incins la 180oC pentru circa 10-15 minute pana ce biscuitii capeta o culoare usor aramie, apoi scoati-i pe un fund de lemn sa se raceasca. Presarati biscuitii cu putin zahar pudra si serviti.

Puteti adauga la compozitie, daca va place, pentru a diversifica atat gustul cat si aspectul trandafirilor, o lingura de cacao amara.

Se serveste la: - Fel de mancare:

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Dublin Irish Pub

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Sky Bar Catering –...

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment

Barocco Bar

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment

Bells

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Antique Cafe

Posted on Aug - 21 - 2012

0 Comment