Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0
De la pasiune la meserie - CooKing.Ro

Gatitul nu mai este de mult timp o indeletnicire dedicata doar femeilor. Din ce in ce mai multi barbati sunt pasionati de tainele bucatariei. Ce este si mai interesant, este faptul ca domnii sunt bucatari excelenti. Pun pasiune, au rabdare si preparatele le ies excelent. Nu este de mirare ca cei mai mari chefi ai lumii sunt barbati. Pana la urma, nu este un lucru rau ca un barbat sa stie sa gateasca. Acesta nu mai trebuie sa astepte ca mama, iubita sau sotia sa ii puna masa, ci poate sa o surprinda, in cel mai placut mod, cu o delicatesa preparata, cu multa dragoste, chiar de el. De la paiunea pentru gatit se poate ajunge insa la o meserie de succes.

Atat in tara, cat si in strainate, sunt foarte multe locatii care au nevoie de bucatari sau chefi cu o mai mare sau mai mica experienta. Desi este o munca care necesita multa concentrare si ore pierdute in picioare, banii nu sunt deloc putini si sansele de promovare de la un simplu bucatar, la seful pe intreaga bucatarie a unui restaurant. Si, cine stie, daca pasiunea si perseverenta sunt la cote maxime, oricine poate ajunge sa gateasca intr-un restaurant cu cateva stelute Michelin.

Poti sa incepi prin a cauta un job in domeniu. Un loc sigur care te poate propulsa este site-ul Infomunca.ro. Cu ajutorul lor poti gasi un loc de munca in marile orase ale tarii dar si in strainatate. De exemplu, in domeniul serviciilor alimentare, cele mai recomandate si bine platite sunt aceste locuri de munca in Cluj sau locuri de munca in Timisoara. Daca iti doresti insa o cariera in strainatate, tot cei de la Infomunca te pot ajuta. Pe site-ul lor poti gasi si locuri de munca in Belgia sau in alte tari europene.

Daca visul tau este acela de a gati, nu il inchide doar in propria bucatarie. Transforma-l in realitate si aplica pentru un job de chef sau bucatar. Infomunca te va ajuta.

Categories: Articole, Editorial

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Savonella

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment

Allegro Pizza

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Sky Bar Catering –...

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment

Cafe Cafe

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment

Sister’s Grill

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment