Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 0
Automatele de cafea: filtre, espresoare, cafetiere - CooKing.Ro

O cafea buna inseamna o zi inceputa cu dreptul. Exista mai multi factori de care trebuie sa tineti seama atunci cand preparati o cafea: dozarea cafelei, prospetimea apei si a cafelei, vasul in care se pune cafeaua, timpul de fierbere etc. Puteti sa uitati de acesti factori daca alegeti automatele sau aparatele de cafea (filtrele, cafetierele sau espresoarele): este de ajuns sa apasati pe un singur buton pentru a va bucura de o cafea delicioasa! Sfaturi utile in alegerea celor mai potrivite aparate si automate de cafea!

Criterii de baza in alegerea aparatelor de cafea

Se spune ca cea mai buna cafea este cea facuta la ibric. Insa, exista persoane care prefera aparatele si automatele de cafea in locul ibricului. Trecerea de la cafeaua la ibric la cafeaua preparata cu ajutorul aparatelor s-a facut avand ca si criteriu de baza rapiditatea. La birou, acasa, la intalnirile de afaceri, in oras, cafeaua poate fi facuta repede si bine cu ajutorul aparatelor de cafea.

Filtrele, espresoarele, cafetierele, rasnitele de cafea, automatele de cafea sunt cateva din produsele de care va puteti folosi atunci cand simtiti nevoia unei pauze de cafea. Pentru alegerea acestora, trebuie sa aveti in vedere anumite criterii.

Automatele de cafea sunt cel mai greu de ales deoarece gama acestora este extrem de variata. Pentru a alege un automat de cafea care sa raspunda cerintelor personalului din firma dumneavoastra, trebuie sa va ganditi, in primul rand, la numarul de bauturi consumate intr-o zi, deoarece exista automate de cafea cu diferite clase de consum: consum minim (15-40 de bauturi pe zi), consum mediu (40-60 de bauturi pe zi), consum maxim (peste 60 de bauturi pe zi). Un alt criteriu in alegerea automatelor de cafea il reprezinta numarul de bauturi calde de care dispune: indicat ar fi sa le alegeti pe cele care ofera, pe langa obisnuita cafea, si alte bauturi calde (espresso, cappucinno, latte macchiatto etc.). Rezistenta, calitatea si perioada de garantie sunt alti factori de care trebuie sa tineti cont.

Espresoarele fac parte din aparatura casnica, dar pot fi folosite cu incredere si la birou. Espresoarele trebuie alese in functie de putere (cele recomandate sunt cele de 1260W), deĀ  presiune (indicate sunt cele de aproximativ 15 bari), de capacitatea in litri si de functiile de care dispun.

Filtrele de cafea pot fi alese cu usurinta, din orice magazin specializat in vanzarea de aparatura electronica. Cele mai bune filtre de cafea sunt cele cu filtru permanent, cu capacitate de 6 cesti si cu putere de 800 de W.

Categories: Articole, Editorial

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Dublin Irish Pub

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Bells

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Sister’s Grill

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Don Nico

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Bourbon

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment