Warning: Declaration of gdttWalker_Terms::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 60

Warning: Declaration of gdttWalker_TermsDropdown::start_el(&$output, $term, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_CategoryDropdown::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/sentora/hostdata/markupmedia/public_html/cooking_ro/wp-content/plugins/gd-taxonomies-tools/code/fnc/display.php on line 79
Bucataria chinezeasca - o experienta culinara deosebita - CooKing.Ro

Cand vine vorba de bucatarie chinezeasca, nu multi gurmanzi stiu ca aceasta include peste 150 soiuri de legume, 200 specii de ciuperci, in jur de 400 specii de peste sau 110 specii de animale. Iata ca o varietate de arome , gusturi si combinatii va asteapta sa le incercati oricand doriti sa experiementati ceva nou.

Orice bucatarie chinezeasca online va poate oferi un meniu chinezesc alcatuit din ingrediente exotice, si la preturi accesibile.

Haideti sa exploram cateva dintre ingredientele de baza ale bucatariei chinezesti.

  1. Soia a fost folosita in principal de calugarii budisti care au incercat sa gaseasca un inlocuitor satios, nutritiv si apetisant pentru carne. In orice bucatarie chinezeasca online puteti comanda diverse sosuri pe baza de soia, dar si preparate care au ca ingredient soia. Veti vedea ca poate constitui un fel delicios dar si sanatos, in special daca sunteti vegetarieni.
  2. Orezul –┬áDeja un ingredient caracteristic civilizatiilor orientale, orezul se regaseste cu usurinta in meniurile din bucataria chinezeasca, sub diverse forme, in Sushi, ca garnitura sau in supe. Exista insa si feluri de mancare chinezesti care contin si alte cereale, precum graul (sub forma de taitei sau turte).
  3. Condimentele orientale stau sub semnul unor retete bine gandite, care au la baza teorii complicate si originale asupra gustului si chiar a culorii.
  4. Comandand mancare chinezeasca in orice bucatarie online veti avea posibilitatea sa experimentati gusturi noi, total diferite de clasicele condimente romanesti, precum usturoiul, boiaua sau piperul. Echilibrul realizat de bucataria chinezeasca consta in perfectiunea redata de cele cinci arome de baza:
  • Acru;
  • Amar;
  • Dulce;
  • Sarat;
  • Picant.

Este lesne de inteles de ce toata lumea iubeste mancarea chinezeasca: originalitatea aromelor, ingredientele naturale si sanatoase, meniurile accesible oferite de bucatariile chinezesti online. Tot ce aveti de facut este sa comndati si sa savurati! Pofta buna!

 

Lasa un comentariu

Ultimele retete

Reteta inghetata cu gheata carbonica

Reteta inghetata cu gheata...

Posted on Apr - 27 - 2016

0 Comment

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Scapa de grasimea din...

Posted on Sep - 28 - 2018

0 Comment

De la pasiune la...

Posted on Jul - 5 - 2018

0 Comment

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Bliss Coffee

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Queen Caffe

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment

Olive Garden

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment

Gepex

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment

Don Nico

Posted on Aug - 24 - 2012

0 Comment