Categorie: Cum sa alegem ce mancam

Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, cadouri, veselie, mancaruri traditionale si retete culinare diferite de la o regiune la alta a tarii. Pentru toate gospodinele, masa de Craciun inseamna traditie si bun gust, atat in ceea   Read More ...

Bucatarie: Timp preparare: minute pentru portii

Bucataria africana se poate traduce, ca si bucataria franceza, prin diversitate. Daca, la francezi, diversitatea vine din spiritul inventiv al poporului si din faptul ca arta culinara franceza este sufletul fiecarui locuitor, in bucataria africana diversitatea vine exclusiv din partea geografica si numeroaselor zone (tari) care compun continentul Africa. Africa   Read More ...

Bucatarie: Timp preparare: minute pentru portii

Cand vine vorba de bucatarie chinezeasca, nu multi gurmanzi stiu ca aceasta include peste 150 soiuri de legume, 200 specii de ciuperci, in jur de 400 specii de peste sau 110 specii de animale. Iata ca o varietate de arome , gusturi si combinatii va asteapta sa le incercati oricand   Read More ...

Bucatarie: Timp preparare: minute pentru portii

Bucataria franceza se caracterizeaza prin arta. Pentru orice francez, arta culinara a Frantei este primordiala. Bucataria franceza este extrem de diversa, comparabila cu bucataria chinezeasca sau bucataria indiana. Bucataria franceza este unica doarece fiecare regiunea a Frantei are o bucatarie distincta. Daca in Nord-Vestul Frantei ca ingrediente principale gasim untul   Read More ...

Bucatarie: Timp preparare: minute pentru portii

Caracterizata prin flexibilitate, gama larga de ingrediente si o varietate regionala a retetelor culinara, felurile de mancare din bucataria italiana sunt un element important al stilului de viata italian reflectand in principal cultura si istoria acestui popor. Vorbind strict din punct de vedere culinar, bucataria italiana se traduce printr-o incredibila   Read More ...

Bucatarie: Timp preparare: minute pentru portii

Unul din motivele principale pentru care japonezii detin recordul mondial la longevitate este regimul lor de viata sanatos, aceasta incluzand un regim alimentar armonios bazat pe produse naturale. Mancarurile japoneze traditionale contin in general peste si fructe de mare, Japonia fiind o tara insulara, dar si orez, care nu lipseste   Read More ...

Bucatarie: Timp preparare: minute pentru portii

Ce ai mancat azi la pranz? Iar ti-ai petrecut pauza de pranz in fata calculatorului si ti-ai potolit foamea cu un sandwich sau un baton de ciocolata? Daca da, afla ca nu esti singura. Un numar mare de persoane care lucreaza la birou, din lipsa de timp sau din comoditate,   Read More ...

Bucatarie: Timp preparare: minute pentru portii

Multi dintre noi nu stiu poate ca nu este indicat sa luam antibiotice cu lactate sau ca este indicat sa evitam consumul de dulciuri cand ne tratam cu medicamente pe baza de cortizon. In unele situatii, consumul unor alimente concomitent cu anumite tipuri de medicamente pot diminua sau potenta actiunea   Read More ...

Bucatarie: Timp preparare: minute pentru portii

Ultimele retete

Chiftele de vita la cuptor

Chiftele de vita la...

Posted on Jan - 7 - 2014

0 Comment

Sos dulce-picant

Sos dulce-picant

Posted on Jun - 2 - 2013

0 Comment

Sarmale cu carne de porc si miel  – Retea speciala pentru masa de Paste

Sarmale cu carne de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Miel in crusta de fistic si menta – Meniu de Paste frantuzesc

Miel in crusta de...

Posted on Apr - 19 - 2013

0 Comment

Ultimele articole

Retete de prajituri rapide

Posted on Jan - 23 - 2015

0 Comment

Retete de prajituri de...

Posted on Jan - 22 - 2015

0 Comment

Retete prajituri diabetici

Posted on Jan - 21 - 2015

3 Comments

Baruri, Restaurante & Hoteluri

Queen Caffe

Posted on Aug - 25 - 2012

0 Comment

Sky Bar Catering –...

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment

Barocco Bar

Posted on Sep - 27 - 2012

0 Comment

CAFE DU THEATRE

Posted on Aug - 23 - 2012

0 Comment

Trattoria del Mondo

Posted on Aug - 14 - 2012

0 Comment